Doctor Who - Downtime

A majdhogynem abszolút beszerezhetetlen spinoff. A net egyik elhagyatott sarkában bukkantam rá, még különösebb helyen mint az egyes részekért feltűrt olasz, orosz, francia, német, spanyol weboldalak. Olyan helyen, amit csak úgy tudtam elérni, hogy a fél biztonsági rendszerét a gépemnek ki kellett kapcsolnom hogy hajlandó legyen megjeleníteni az oldalt, annyira elavult.

Abszolút vicces az is, hogy semmiféle valós gyártási adat nem található meg róla. A gyártási év, és a stáblista az rendben, de semmi más, és mivel ez egy rögtön-videóra anyag, hát durván problémás azonosítani, főleg ugye feltételezve a darabolás lehetőségét (mert hát nem utolsó kérdés hogy "megvan-e az egész?").

Vegyük pl. a wikipédiát: Eszerint a cucc 70 perces, amit ráadásul ilyen formátumban jelez: " 1 episode, 70 mins", ami a nagy keresgélésben 1 óra 70 percnek tud tűnni.
Most vegyük az IMDBt: itt már csak 65 perces.
A fő who-wiki pedig egyáltalán nem szolgáltat erre vonatkozó adatot.

No, ezzel megadtam egy csomó linket :) valamint vicces betekintést nyújtottam abba, milyen ha valamit nagyon gyorsan akarsz megtalálni, de nagyon nem vagy biztos a dolgodban. Hiába, a psziché fura dolgokra képes XD

Victoria Waterfield... Te jó ég, mikor volt ő már a Doktor Társa :P
Hozzá (ellene?) jön még Sarah Jane Smith és A Brigadéros (Lethbridge Stewart), meg A Nagy Intelligencia.

A film olyasmi mint A Hláózat Csapdájában, de nélkülözi a fölösleges akciót, és a különleges látványelemeket. Viszont a hideg futkározott a hátamon miközben néztem, tehát tudom ajánlani ha mást is meg tudsz nézni mint egy Avatárt :D




Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad