Hülye reklámok 31. - Auchan Törökbálint Mikulás Busz

Itt az Auchan rendezvénye, Törökbálinton, ingyenes buszjárattal!

Megannyi fellépő, de lássuk be, egésznapos vásárlás nem érdekel senkit sem, legfeljebb 2-3 órát töltenénk el a kiválasztott 1-2-3 fellépővel, esetleg ott is maradnánk ha késő este mentünk akármire, buliból.

A probléma ott merül fel, mikor ki akarsz jutni. Mert ugyan bérblogok tucatjaira íratták fel tök ugyanazt a szöveget (nem vicc! szó szerint, betű szerint ugyanaz!), de SEHOL nem szerepel a buszmenetrend és útvonal. SEHOL. Az Auchan oldalán SEM. Keresők sem dobnak ki mást a helyi állandó járaton kívül.

Aztán csak sikerült levadászni linkek özönén rágva végig magam, olyan gombokra kattaintgatva amikről kiderült hogy csak egy kép részei (...), míg ráakadtam a szórólap másoltára - amit HETEKKEL EZELŐTT osztogattak, azaz nem mostanság, mikor épp aktuálissá vált. Íme:


Namost ennek akár végül örülhetnénk is, de nézzük meg a nem túl bő indulási időpontokat: 20.00 és hajnal egy között egyszerűen nincs semmi. Aki ki akart menni mondjuk Mr. President és a Brooklyn Bounce fellépésére (22.00-tól), az vagy elindult 18.00-19.00-kor, vagy megszívta (mint én).
Arról nem is szólva, vajon szerencsétlen hogyan jut vissza miután megunta?

Vagy vegyük azt, hogy ez egész napos program, az első fellépő 10.00-kor indít (kiírás szerint, persze 30-90 perc csúszás mindig előfordul).
Namost én igazán nem vagyok mestere a PR-nak, de simán tudom kezelni amit a kezembe nyomtak, és kedvező színben feltűntetni - magyarán eladni. Ha már megvan a termék ugye, akkor nem lehet nagy a gond.
Ám ezeknek a MARHÁKNAK sikerült elkövetniük azt a SZARVASHIBÁT, hogy egy 10.00-kor kezdődő rendezvényre a vendégsereget 19.30-kor kezdik el szállítani.

Nem hiszem hogy ehhez bármit is hozzá kellene fűznöm.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad