Fegyverek házilag - krumplipuska

Nos, a nyilpuska valószínűleg nem lesz nagy kedvenc a bonyolult kialakítása miatt, de ajánlhatunk alternatívát.

A krumplipuska viszonylag fejlett komponenseket igényel, cserébe viszont megfelelően elkészítve garantáltan halálos. Nem mellesleg az eredmény garantált, az USA-ban úgy készítik ezeket mint mifelén anno a csúzlit - jó is hogy eszembe jut, jön majd egy poszt arról is.

De ne térjünk el a tárgytól, szóval a krumplipuska. Ez a kézi ágyú robbanó gázzal dolgozik, amit egy egyik végén lezárt műanyagcsőbe töltünk, egy bármelyik boltban kapható (gáz)tűzhelygyújtó szikráztatóval gyújtunk be, és tölténynek a szintén olcsó krumplit használjuk. Követ ne, mert az túl nehéz.

Percenként jó ha kettőt lehet vele lőni, de 10 méterről átszakíthat egy motorháztetőt. Képzeld csak el mi történne ha egy ilyen megjelenne egy tüntetésen, ahol a rendőrök tömött sorban jönnek, tehát nem számít a viszonylag pontatlan célzás.

Itt egy video, amiben annyira nem sikerült jól a holmi, de legalább minden jól van illusztrálva, és lépésenként látszik hogyan készül. Mégiscsak hazsnosabb mint egy remekül működő példány, aminél viszont nem látjuk hogyan készül.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad