Orbán Viktor - kik kísérték a tanácskozásba?

Orbán Viktor: nem akarunk újabb hidegháborút. Mondta ezt a ma esti híradónak azona felvételén, ami kurvára felkeltette a figyelmemet.

Tudjuk, hogy Orbán jó ideje nem jelent megsehol. Tudjuk, hogy jogsértően vallásos törvényeket hoz. Tudjuk, hogy ismeretlen, de nyilvánvalóan erős KDNP-s befolyás alatt áll (különben minek létezne eza koalíció?). Tudjuk, hogy teljesen értelmetlen a politikai ténykedése.

Igazából államszerkezete már annyira szétrohadt, hogy a félelem amiből épült már nem összetartja az építményt, hanem szétrohasztja. Elég csak a szintén ugyanabban a híradóban látott másik hírt hozni, amiben akárki ipam-napamot helyezték akármilyen pozícióba, erről vagy egy héten át ment a bizottsági ülés, és már vagy egy hónapja jelezte a Zellenzék hogy ha őt oda kinevezik a sajtónak elküldik az anyagot, aztán kinevezték, elküldték az anyagot a sajtónak, majd azzal próbáltak védekezi kormányoldalról, hogy "adminisztratív hiba történt, nem őt akartuk kinevezni", amitermészetesen teljesen átlátszó kifogás, d emivel majdnem ismeretlen személyről van szó (országos szint) majdnem ismeretlen pozícióban, hát bejöhetett volna - ha böknek egy nevet, hogy "valójában őt akartuk".
 De úgy látszik a munkatársak mr annyira meg vannak félemlítve, hogy már nem egyszerűen látják a hülyeséget és nem mernek ellent modnani, de még csak föl sem készülnek a pillanatra amikor becsap a szar a ventillátorba.
Mondom, annyit kellett volna a PR-osnak megtenni, ami alapvető, már amennyiben nem 10 mp-2 perc alatt kell kitalálnia valami hazugságot a lebukáskor: megnevezni valakit akinek a helyén elméletileg a képzetlen, és nyilvánvalóan korrupció miatt odakerült valaki van.

Ám ez nem történt meg.


Továbbá TUDJUK, hogy Orbán mikor megjelent akárhol, pszichiátriai panaszokat mutató tüneteket produkált, lásd ezen video 54-55. másodpercétől a szájrángását:
VIDEO


NO, és emiért belekezdtem ezen cikk megírásába, az EZEN esemény fölvétele.
Sajna felvétel ma még nincs sehol, de mutatok egy képet amin rajta vannak bizonyos személyek:


A rendezvényre Orbán Viktátor képtelen volt magától bemenni, ketten-hárman támogatták, asszem az ősz hajú fickó (KDNP!), és a jobb szélen ülő szakállas, bár jobb lenne ha a hírt magát tudnám linkelni, de most ennyi van.
Orbán nem tudott felegyenesedve járni, plusz erősen remegett is, láthatólag nem tudott magáról.
A beszédét úgy olvasta, mintha épp akkor nyomták volna a kezébe, folyton a lapot nézve, bele-beleakadva a nyelve a(z ismeretlen) szövegbe.

Őszintén szólva legfeljebb annyira tűnik beszámíthatónak, mint Tom Cruise a scientológiai beszédével. Ott is a vallás okozta leginkább az őrületet.

A KDNP minden jogállamban törvényellenes működés miatt fel lenne már számolva, csak itt nem. Tüntetne vki ezért is a kedvemért?

PS: az említett teljesebb verziójú felvételt az rtl-klub híradóján láttam, egyelőre külön szegmensként nincs feltöltve sehova, a csatorna online full híradó-feltöltései pedig egy külön célprogramot igényelnének, amit részemről semmi kedvem telepíteni.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad