Fegyverek házilag - kések, kardok, más marhaságok

FIGYELMEZTETÉS: Az alábbiak bárhol könnyen elérhető, közismert tényeket tartalmaznak, és semmiképpen nem kívánnak felbújtani semmire senkit.
Ha még töltötteb be a nagykorúságot, kérlek ne olvass tovább!

Egyetlen bejegyzés erejéig emlékezzünk meg róluk.

ezeket te a büdös életben nem fogod házilag összeeszkábálni, mert fémhez jutni drága mulattság.
Ha nagyon akarsz, bemész a TESCO-ba, és veszel párszáz forintért egy sima éles vajazókést hegyes véggel, vagy rögtön egy konyhakést, de ez egyfelől már komoly dolog, másfelől nem ebbe a rovatba való, harmadszor meg kiszúrja a fémdetektor.

Kardot, meg hasonló óriás cuccokat különben is hova dugnál, nem szállíthatók.

A késről szóljunk egy pillanatot mégis:
- lehet házilag készíteni csontból csiszolva (ételmaradékban akadhat megfelelő alapanyag), vagy kőből (de azt sokáig tart megcsinálni, és könnyen törik).
- kés ellen nem védekezünk. mármint nincs semmiféle varázs-kungfu-fogás ami segítene. Kés ellen úgy védekezel, hogy távol maradsz hogy ne érjen el, illetve felveszel vastag ruhát, amin nem tud áthatolni. Rendőrnek ilyen mindig van.
- használni csak fedetlen bőrfelületen lehetséges, ami alatt nincsen csont. A hastájék a deréknál népszerű (nadrág és pulóver/kabát találkozása), ám a meglepetésen kívül valójában nem azonnal végzetes, így rossz ötlet, egy begőzölt részeg/cigó/securitys elébb tapossa ki a beled mint hogy mentőt hívna egy ilyennél.
Ha fegyverként kívánsz kést használni, ajánlott a fő erekre koncentrálni: a nyak népszerű, ám nehezen eltalálható célpont. Az arc bármely része izgalmas lehetőség, mivel nagyon vérzik, és ha eltalálod a homlokot, akkor a szemébe folyhat a vér, ami rontja a látást, és ha nem történik idejében ellátás, később maradandó látáskárosodást okoz. Persze ez szintén problémásan eltalálható, és döféssel nem érdemes próbálkozni, mert eltörik a penge.
Lehetséges célpont még a szív, már akinek van ereje és szerencséje hozzá, de ez megint problémás, mert igen mélyre kell szúrni, szemből, ráadásul nem egyenesen, hanem fölfelé, és útban vannak a bordák.
Kevéssé emlegetett célpont ezen kívül a lágyéknála comb belső fele, illetve hónaljtól lefele a belső oldalon a kar. Egy-egy nagyon jelentős ér halad ezeknél le, HA sikerül elvágni őket lehet hogy nem fáj, de akkora vérveszteség várható, hogy könnyen elvérezhet az illető. Belharcban érdemes lehet fejben tartani.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad