Doctor Who - The Wheel in Space

Komolyan mondom a nyíltan fegyveres támadók az egyetlen ami változatosságot jelent az agyrabló idegenek mellett.
Most nem tudom hogy ez azért van mert a készítőknek nem volt fantáziája, vagy mert a valóságban a nyílt összetűzés felettébb ritka... Azt persze nem állíthatnám hogy a részleteket tekintve fantáziátlanok lennének, abban nagyon is kreatívak, de vagy egy idegen bolygó kéne már nagyon, vagy valami echte sci-fi téma, valami technológiai krízis - de valami nagyon kéne az agymanipuláló idegenek mellé.

De jó, ötödik évad vége, persze 6-ból 4 elveszett epizóddal. Reméljük előbb-utóbb kitalálnak valamit, és elveszett rész már csakk ét történetben lesz, amiből az egyikhez mégis lesz mozgókép, a másik viszont megint teljesen elveszett. Sebaj, letudjuk.

Ezt a ruhát a Star Wars a Doctzor Who-ból kapta:


A sztori 2001 Űrodüsszeiaként indul, aztán átmegy a szokásos bázisvédelembe, bár az idegenek inkább rejtélyesek mint fenyegetők, és a helyiek inkább tűnnek kompetensnek mint a szokásos összetételűnek.

Sajna a suspense, azaz a részek végi feszültség is kezd semmibe veszni, mivel úgyis tudjuk hogy amivel fenyegetőznek úgysem történik meg. A változatosság kedvéért tényleg lehetne hogy de, csak elsütik azt az ágyút, rájuk szakad az ég, vagy hasonló, és valami kreatív megoldással kell kikerülniüka következményekből, nem egyszerűen megakadályozni azt, vagy még előtte hirtelen valahogy elteleportálni a lézersugár elől.

Egyvalami viszont tényleg eredeti: Zoe vajon meggondolja magát, vagy csatlakozik?

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad