Doctor Who - The War Games

No, mostantól ha új Doktor, akkor az új évaddal érkezik, legalább ebből nem lesz több komplikáció.

http://shakeitup.wikia.com/wiki/Frocky

De előbb még 10 rész. Hála mindennek, már nincsen több elveszett rész. Azért ha tudnám ki volt az a fasszopó aki 10 részes történetet gyártott... Az 5 teljes óra!

EPILEPSZIAVESZÉLY!
A tö9rténet al-főcíme egy rakás villogó ágyútűz, ami miatt ez a jelzés szükséges szerintem.

Vicces, hogy vki agyar platformra feltöltötte AZ ELSŐ FELÉT a sztorinak, angol feliratozással. Aztán gondolom elfogyott a lendület.

Több időkereten belül mozog a történet gyorsan és állandó-visszatérő jelleggel. És bár elég sok díszlettel, külső helyszínnel, robbanással dolgoznak, állítólag még a terjedelmével is olcsóbban kijött mint a The Invasion.

Kicsit unalmas hogy minden egyes rész végén valaki pisztolyt/puskát/lézerágyút fog rájuk...
Az ötlet maga jó lenne, de nem 10-szer egymás után.

Hogy megéri-e megnézni az attól függ mennyire  érdekelnek téged a TimeLordok vagy a hun-agyarok (elárulom hogy az a rész a végén van).

Átfogó megjegyzés: itt történik első alkalommal hogy két történet között egyértelműen nem közvetlen folytatás történik. Bár tudjuk hogy volt már ilyen (a 14-es bolygó és a cybermenek), de eddig mindig úgy volt megoldva a képernyőn hogy látszólag fennálljon a folyamatosság.

Egyéb megjegyzés: az egész nagyon hasonló arra a ST: Voyager részre amiben a Haroginok elfoglalták a hajót, és az egészet hologramszobákká alakították. Na AZ jó volt, és alig 2*45 perc.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad