Doctor Who - Auton 1-3

1: Auton

Igen, ennek simán csak ennyi a címe.

A Terror of the Autons-ban látott utolsó neszrén gömb hirtelen feléled, és irányítása alá vonja az ugyanazon Raktár-ban tartott auton testeket.


Nagyon jól, rendkívül lendületesen indul - de aztán az intro véget ér, elkezdődik a film, és nem történik semmi, se látvány, se történet, csak ülnek a Szomszédok sorozat paneljában és beszélgetnek. Nagy kár.
Amikor viszont jönnek az autonok, az mindig jó, és az a műsoridő van többségben, így végülis nézhető. Ha csak a jót néznénk, akkor egy 8-as, ha minden hibáját szemmel tartjuk, akkor erős 4-es.

Ja, feliratozás természetesen sehol nincs, és úgy tűnik a hangsávok mono. Csak mondom.

2: Sentinel

Az előző részben megszökött nesztén-maradék nyomába eredünk.
Kicsit kidolgozottabb, sokkal kevésbé akciódús, az egészet leginkább "Sally Arnold" játéka menti, megaz autonhívő szekta snittjei. Kb. az XTRO, és hasonló zseb-horrorok szintje.
Arra mindenesetre kíváncsi volnék, hogyan számolnak el ezzel a pszí-képesség izével, és miért nem lehetett meghagyni afféle Mentalistának az öreg Lockwoodot?

3: Awakening

Azért ha belegondolunk hogy eztet 1999-ben gyártották, amikor olyan filmek készültek, mint a Mátrix... Bár mondjuk az az év felelős a Blair Witch Projectért is...!

Notehát: a nesztin-gömböt megsemmisítették, de az előtte még fölébresztett valamit. De mit?




Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad