Doctor Who - The Dalek Invasion of Earth

No mint mondottam volt, dalekok.

Felhívnám a figyelmet rá, hogy ehhez a történethez tartozik a potenciálisan legnehezebben levadászható rész, mivel a címe egyszerűen "The Daleks".
Nem szólva a számos dalekokat címben szerepeltető résztől, amiket a keresők előszeretettel zúdítanaka nyakadba, de minden weboldal, fanpage és fórum előbb jön fel minthogy kidobja ezt.
És ugye a képtelen sorozatszámozás, illetve annak nemléte miatt még csak szűkítened se nagyon lehet a keresést.
Az sem segít, hogy az előző, azaz az első történet összefoglaló elnevezése is pontosan ugyanez.

Mindazonáltal nekem most megvan, és az indavideora, amint végre hajlandó (megint) megjeleni a gomb, gyorsan fel is rakom majd, nehogy elvesszen.
Angoltudók előnyben.
Ja, amúgy azért oda, mert a magyar közönségnek ott vannak amik vannak.
PS: rá kéne már szokni egy egységes kartotékrendszerre. Egy sorozat részeinek legegyértelműbb jelölése "sXXeYY név". ahol az s a szeon, az e az epizód jelölése, XX és YY a megfelelő számozás, a név pedig a rész saját neve. Khm.

Amúgy eszetlen mennyiségű cuccot kell levadásznod hogy megnézhesd az egész mindenséget.
Hagyján hogy nincs központilag összegyűjtve seholsem, még fizetős oldalon sem, nem-angolul meg pláne, de notóriusan felirat nélkül vannak a videok, ami a sok nyelvbotlás, meg angol akcentus miatt, nem említve a sci-fi kifejezéseket, történelmi helyek és alakok neveit (amik nem angolul vannak hanem nyilván saját nyelvükön), hát bizony probléma.
A legjobb felirattár jelenleg már nem egyszerűen captchával buzzogtat, de 24 órára le is tiltott XP
Mármint amikor ezt írom, mert ezek a postok időzítve kerülnek kiírásra.

Ja, és azt mondtam már mennyire útálom ha (jellemzően a magyar) video-oldalak teljesen rosszul cimkéznek föl mindent, és nekem kell kézzel átnyálaznom hatalmas kupac adatot hogy sorbarakjam őket?

Maga a történet 6 epizódos, és rendesen meg vancsinálva. A kedvéért felejtsük el hogy az Óriások Bolygója egyáltalán megtörtént, oké?

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad