Wrestlemania 2013

Hatalmas költségvetést hoztak össze az idei WWE "főesemény"-re, ezért adok neki egy postot.
Sokáig utólérhetetlen lesz a felhozatal, fogadok.

#1 CM Punk vs. a legendás Undertaker.
Undertaker 21. alkalommal lép ringbe az évente egyszeri rendezvényen. Ősöreg már, de ez a pankrációban nem számít, mert itt ikonok lépnek a porondra.
21 a 42 fele, és mint tudjuk 42 a Végső Válasz.
CM Punknak a seggfej viselkedése miatt gyakorlatilag nincs esélye, amit súlyosbít a többi meccs tétje, mert itt és most tényleg karrierek fordulói jönnek sorban.
Mégis adok neki 10% nyerési esélyt, mert a józan dolgok amiket mondattak vele valamelyest ellensúlyba léptek a punkoskodással. (Aki nem tudná a "punk" egy britt underground stílus)

#2 Marc Henry vs. Ryback
Rybacknek már kijár egy valódi nagy győzelem, bár nem feltétlenül.
Marc Henry pedig nagy és gonosz karakter, aki jelentős falat lenne a zabálógép tányérján.
A probléma, hogy nemigen van Rybacknek olyan befejezőmozdulata, ami egy akkora tömegű alakra lenne méretezve. Felkapni és körbemenetelni pedig nem csak nehézkes lenne, de megalázó is egy olyan kalibernek mint Marc Henry (aki mostanság nem szerepelt, nem tudni visszavonult-e vagy mi van).

#3 TripleH vs. Broc Lesnar
A többszörös vereség és a meccs tétje (The Game visszavonulása) egyértelműen TrippleH esélyeit garantálná, de vajon győzhet-e egyszerre az Undertaker, TrippleH és John Cena?
Mondjuk a Halott ember és TrippleH közös nyerése mindkettő egyenrangú legendája miatt indokolt volna, de ez nem garantál semmit.

#4 John Cena vs. The Rock
The Rock csak vengégmunkás a WWE-nél, mostanság leginkább filmes. Nem valószínű hogy vissza akarna térni komolyabban a pankrációhoz, viszont nála van egy "bajnoki öv", ami nem maradhat a cégen kívül tartósan.
Tehát az alapeset az lenne hogy Cena nyer, de egy évet kibírhatunk öv nélkül ha úgy vesszük. És hát a "jók" nem nyerhetnek meg minden meccset - vagy igen?

#5 The Shield vs. WWE superstars
A Pajzs még nagyon fiatal, a ringben alig voltak még, tehát nagyjából ott tartanak ahol Ryback tavaly - azaz korai lenne még ilyet nyerniük.
És lássuk be, el kéne már kalapálni az arcukat de keményen, mert mindenkit kurvára idegesítenek - bár be kell vallani mostanra kezd karakterük lenni, ami kifejezetten a cirkusz részévé avanzsálja őket lassacskán.


Tehát a küzdelmek elméletileg egyértelműek, ugyanakkor akkora nevek csapnak össze, hogy még ha úgy is lenne, akkor is érdemes miattuk leülni a képernyő elé (vagy az amcsiknál: kimenni élőben).
Meglátjuk!

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad