Golden Globe

Oké, legyen ma egyszerre két poszt.

A Golden Globe volt tavaly már egyedül emészthető mondjuk az Oscarral szemben, ami teljesen politikai alapon lett kiosztva, de ez is tovább romlott azzal hogy olyan filmeket díjaztak mint mondjuk a Django Elszabadul (Django Unchained), amit még be sem mutattak (még három nap van a premierig), de ezek szerint "már milliós nézőszámot produkált".

De átnézhetjük milyen ruhákat viseltek azok, akikről írnak. Júúúúj!

Rosario Dawson: a cikknek teljes mértékben igaza van. A ruha tényleg szörnyen néz ki rajta, utoljára a Walt Disneys Csipkerózsikában láttam az egyik tündéren, de rajta vicces volt mert kövér volt. Sajna abban is igazuk van hogy Ms. Dawsonban volt lehetőség: először a Shop Stop 2-ben láttam Jay és Néma Bob oldalán, aztán hatalamasat bukott a Man in Black 2-ben, amit ezek szerint máig nem tudott menteni.

Emily Blunt... Nos, ő ki a fene? Mindenesetre a ruha a cikkíró ízlésével ellentétben igenis bejövős.

Jessica Chastain szintén egy senki, a Madagaszkár 3-ban volt valaminek a hangja. A ruhája is borzalmas, de legalább próbál viselkedni, nem úgy mint a mögötte átlibbenő fintormaca.

Kerry Washington valami anorexiás Beckham-feleség épp olyan átlátszó ruhában mint Jennifer Lopez, ami hülyeség, Marilin Manson oldalán Rose McGowan már totálisan bebizonyította. Nem értem minek próbálkozik vele a továbbiakban bárki.



Tina Fey (ki ez már megint?) egyszerűen felvett egy ruhát, több más színésznővel egyetemben. Minek kell erről megemlékezni?

Viszont összehasonlítva Rachel Weisz ruhájával gyanús hogy mostanság a divattervezők lógós zsákruhát próbáltak mindenkire ráadni, ami ciki.

Thandie Newton a szokásos női ballépéssel él, miszerint 17 évesnek próbál öltözni 40 évesen is. Nem mintha nem állna neki éppen jól, de szerintem mégis valahogy érdemes lett volna fejlődnie az ízlésének. Kiegészítők, díszítés, vagy valami.

Clair Danes öltözékéről szólva... Egyszerűen nem elég drága. Fel lehet egy ilyet venni, én is farmerban megyek színházba, de akkor nem állok le pózolni. Khm.
Az meglepő viszont hogy a szerkesztőnek nem tűnt fel hogy Marion Coliard ugyanezt a ruhát viseli.

Adele nyilvánvalóan az otromba túlsúlya miatt került a listára, azon az alapon ahogy "minimum X nő/fekete/cigány/stb." kell legyen felvéve orvosnak/osztályba/mittoménhova. Bleh.

Rosie Huntington-Whiteley a modellképein nem nyűgöz le, de ezen a képen igenis iszonyat dögös. Legfeljebb annyira "ijesztő" mint Sigurney Weaver az Alien válogatásán ("mit keres itt egy ilyen létra nő"), vagy Bridgette Nielsen. Nagy kár lenne ha Holywood megrettenne a férfiszínészeknél (átlag 150-160 cm maximum) magasabb nőktől ismét... Mert részemről a Disney Chanel diverz szereplőgárdájának örülök (annyi egyedi arcot máshol nem látni az biztos!).


Kristen Wiig megint egy tipikus női hibát követ el, miszerint az olyan dekoltázs ami a csak mell oldalát fedi fel, de abból sokat, ám a ruha viselőjének lapos melle van, az nem szexi. Olyan, mint egy darab zsíros bőrredő valami sertésszalonnán. Yuck!

Helena Bohman Carter ... Most komolyan, nem fürdött, nem vasalta ki a ruhát, és iszonyat lepukkant úgy általában. Mint hajléktalan öltönyben.

Glen Cose és Helen Miller olyan öregek, hogy óvatosan kéne csak megemlékezni róluk, Halle Berrynek meg nem ártott volna egy olyan szeeződés amiben nem csak a cipője mutogatásáért fizetik.

Mindenesetre ők legalább pózolnak, ellentétben Megan Foxal, aki áll mint egy rakás szerencsétlenség.

Aki díjat érdemel viszont a ruhájáért, az Amy Adams, tradicionális ruhával pedig Lucy Liu a nyertes.
Ami érdekes hogy Sofia Vergara mennyire tetszik a szerzőnek, hiszen ő az egyedüli a mezőnyben aki nem a "nádszál törékeny" alkat (mondjuk az ilyen akat élőben se sűrű)! És ilyen alkattal nemigen szoktak szerepeltetni senki se modellként, se máshogy.
Pedig.




Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad