Iskola helyett Orbánjugend

Az ötlet a felsőoktatás megszűntetésével jött. Elvégre ha ki kell fizetni az oktatás teljes összegét, akkor az ugyebár tandíj, ha pedig tandíj akkor csak a gazdagok tudják megengdeni maguknak, ha pedig csak a gazdagoknak jár akkor nincs közoktatás.

És mivel a teljes felsőoktatásra ezt a rendszert húzták rá, így kijelenthetjük: megszűnt (az állami) felsőoktatás.

És most bevezetik a kötelező fidesz-egyenruhát is.

Mint tudjuk már korábban rendőröket állítottak az iskolák felügyeletére, és bevezették a kötelező pártpropaganda-hallgatást mint a tankötelezettség részét: vagy rejtegetés nélkül keresztény hitoktatásban kell résztvenned, vagy az ugyanazt tartalmazó "erkölcstanoktatáson". Azaz gyűlöld a buzikat, írts ki menden nemkeresztényt, és gondolkodás nélkül légy hűséges a Párthoz, vagy ne rejtegessük: Orbán Viktorhoz.

Az "iskolaköpeny", vagy legyünk egyenesek: Orbánjugend-egyenruha a propaganda szerint "a diákok életkörülményei közti különbségek kiegyenlítésére (legyünk egyenesek: elfedésére)" lenne használatos.

Ebből az alábbiakat szűrhetjük le: AKKORÁK a különbségek a tanulók között, hogy azt már REJTEGETNI KELL!

Ám a valódi cél még rosszabb. A keresztény diktatúrában (definíció a Britannica Lexikonból - a zárójeles részek a saját megjegyzéseim -: "olyan államforma, melyben egy személy (= Orbán Viktor) vagy kisebb csoport (= FIDESZ) abszolút hatalommal (mint tudjuk nincs jelenleg semmilyen működő ellensúly), eredményes alkotmányos kontroll nélkül (gondoljunk csak arra mikor az AB letiltott vmit, a Párt rögtön módosította az AB hatáskörét és mégiscsak áttolta a letiltott dolgot) működik) ez nem más mint az egyéniség eltörlésére irányuló törekvés.
Ha hozzávesszük a világnézet-irányító oktatást, akkor pedig egyértelműen gyerekkatonák egyenruhába bújtatásáról van szó!


VALÓBAN hagyjátok ezt?

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad