Savage U

Az MTV-n találtam ezt a felhomályosító-műsort.

Sikerül úgy tartalmat közvetíteniük a szexuális felvilágosítás témájában, hogy fesztelenek. Szinte StandUp-os (pl. Showder Klub) stílusban nyomják, így egyenesen odaragszt a képernyő elé.

Mindenesetre galaxisokkal jobb mint a kötelező program az iskolákban.
Jajj, hadd mesélek azokról.

Van abból néhány, de kettő jellemzően máshol nem merül fel. Vegyük a másikat, a kábítószert!
Ebből kétfajta van. Az egyiket rendőr tartja, a másikat greenpeace-analógok.
Ha rendőr jött, gyakorlatilag elővehettünk plejbászt meg papírost, és felírhattuk mit mennyiért. Nyilvánvalóan rossz ötlet. Ezen kívül másról nem is esik szó.
A "greanpeace-analógok" épp annyira hülyék mint akikről emlegetem őket. Béna ötleteik vannak az előadáshoz, és ostobaságokat beszélnek. Terjeszteni már nem nagyon tudják, mert amikor szembesülünk ezekkel a ... jelenségekkel amik ők, már kaptunk azért valami oktatást és kezdünk felnőni, így nem beszopni se Télapót, se Istent. Persze ha mindenki ilyen lenne, nem lenne annyi "Tedd A Kezed a TV-re!"
Mindenestre ezek a sárgaházszökevények pl. olyasmit terjesztenek, hogy az agy semmi másból nem áll, mint zsírból. Vagy hogy a "drogok" - amit persze sose definiálnak, mivel lehetetlen is - sosem távoznak a szervezetből, és a sport visszaoldja a véráramodba a zsírból (ami nyilván az agyad).
Na most ezzel le akarnak beszélni a sportról?


A másik természetesen a szexuális felvilágosítás témája.
Itt is a legamatőrebb a helyzet, plusz a félbevágott nemiszervek műrajzai egyszerűen nem élményként említhetőek.
Most komolyan, a legalapvetőbb lenne belőni valami pornófilmet, vagy legalább képet egy hús-vér dologról!
Az orvosi része meg egy dolog, ám dögöljek meg ha mindenki előtt arccal felteszek egy érdekesebb kérdést! Mert lássuk be a hogyannál kezdenek érdekesebbek lenni a dolgok, főleg mert a vidámpark a kanális közepén van.

Hát szóval volna hova fejlődni, így egyelőre ajánlom a témában ezt a műsort.
A kábszerek kapcsán meg mondjuk az LSD kászítőjétől az LSD c. könyvet, mert tudományosan vázolja egy drog fejlesztésének körülményeit, alkalmazását, problémáit, a fizikai és pszichológiai függés témakörét, a droghasználat jelenségkörét általánosságban - olvasmányos és célratörő formában.

Hajráf mindenkinek!

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad