Új Danon Activia

No, először megjelent a génmódosított retrovírus ami véglegesen beépül a nők genomjába azzal hogy méhnyakrák-megelőző oltásként beadják nekik, és íme most egy újabb példa arra, hogyan fogaják el a népek a genetikailag módosított anyagokat - és ezek ráadásul olyasmik amiket megesznek, nem valami messzi földön kipermetezett szar!

Hát ennyit a környezettudatosságról.

A másik, hogy ez a baktériumon amit beletettek semmit nem segít, ugyanis szerencsére a gyomor savas közege után egy súlyosan lúgos bélrendszer következik, ami szerencsére el fogja pusztítani ezeket a vacakokat.

Ha pedig nem, illetve még akkor is ha nem ez a "fejlesztés" iszonyatosan veszélyes. Elvégre ez feltehetőleg egy viszonylag rövid génszekvencia kell legyen, amilyeneket a baktériumok mindennapos módon könnyen átadnak egymásnak. És képzeld csak el azt a rentgeteg cuccot ami eddig csak a gyomor savas közegének köszönhetően döglött meg, a bél lúgos közegét túlélte volna! Ez a baktérium megdöglik, aztán megeszik a többi baktériumok, és onnantól a folyamat megállíthatatlanná válhat, számtalan betegség kaphat rettenetes erőre.

Csak azt mondatjuk, gondold át mielőtt cselekszel! Sokkal jobb és egyszerűbb módszer ha megfelelő kombinációban eszed az ételt. Az is fontos, hogy a népszerű fogyókúrák által beléddikátált vízhajtókat és hashajtókat (legyenek azok teák, vitaminok vagy akármi) elhagyd. Ha fogyókúráznál egyszerűen egyél kevesebbet valamennyivel mint amitől olyan súlyod lett amitől meg akarsz szabadulni - de nem draszikusan kevesebbet -, és ne is állj le az iyen "fogyókúrával" soha, mert akkor garantáltan visszahízol.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad